Të gjitha kategoritë
ENEN
https://www.hnwilldo.com/upload/product/1668154016459287.jpg
https://www.hnwilldo.com/upload/product/1668154016316116.jpg
https://www.hnwilldo.com/upload/product/1668154016130723.jpg
Fosfat monopotasi
Fosfat monopotasi
Fosfat monopotasi

Fosfat monopotasi


Përdoret për prodhimin e metafosfatit në industrinë mjekësore ose ushqimore. Përdoret si një pleh me përbërje të lartë K dhe P. Ai përmban totalisht 86% elementë plehërues, të përdorur si lëndë e parë bazë për plehrat e përbëra N, P dhe K.

Video shfaqje:

Informacione të përgjithshme mbi produktet
Vendi i origjinës: Kinë
Brand Name: Wildo

Paketim

Çanta të endura të laminuara 25kg/22.68kg/50kg

1000kg/1050kg/1250kg/ çanta me shumicë

Specifikim
Formulë KHXNUMXPOXNUMX
MKP 51-34-0
Pastërtia: 99% min
P2O5: 51.2% min
K2O: 34% min
Lagështi 0.2% max
I pazgjidhshëm: 0.1% max

Pse Zgjidhni SHBA

 • i besueshëm

  Ne kemi trajtuar aditivët kimikë për më shumë se 20 vjet. Dhe gëzojmë reputacion të mirë në tregun botëror për cilësinë tonë të mirë dhe çmime të arsyeshme. Një partner të cilit mund t'i besoni.

 • Burime të pasura

  Ne kemi dy fabrika të cilat janë të specializuara në sulfat zinku dhe mangan. Mbi 100000 ton në vit. Siguroni furnizim të mjaftueshëm për klientët

 • Një gamë e gjerë produktesh

  Ne jemi të njohur me tregun vendas të lëndëve të para dhe jemi të përfshirë në biznesin e sulfatit të hekurit, sulfatit të amonit të sulfatit të bakrit dhe të gjitha kripërave të sulfatit.

 • Aftësi të forta komunikimi dhe etikë shërbimi

  Si agjent i fabrikës, ekipi ynë ka të njëjtën ekspertizë si fabrika, por aftësi më të forta komunikimi për të përmirësuar efikasitetin e negociatave.

hetim