Të gjitha kategoritë
ENEN

Hunan Willdo do të prezantojë në CAC 2023 & FSHOW 2023 në Shanghai Kinë më 23-25 ​​maj 2023

Views:20 Author: Koha e publikimit: 2023-05-26 Origjina:

Hunan Willdo ka një fabrikë të sulfatit të zinkut, e cila është 3 më e mira në Kinë, kapaciteti i prodhimit është mbi 130 MT/DITË. Dhe një fabrikë sulfate mangani e cila ndodhet në Guangxi, Kinë, afër burimeve të xehes së manganit. Kjo i bën çmimet shumë konkurruese.

Pillar, pronari i kompanisë, ka mbi 15 vjet përvojë në prodhimin dhe shitjen e aditivëve kimikë. Nën udhëheqjen e tij ne kemi një proces të shkëlqyer standardizimi në furnizim, kontroll të cilësisë dhe logjistikë, dhe përpiqemi t'u ofrojmë klientëve tanë një gamë të plotë produktesh dhe shërbimesh cilësore.

Në CAC 2023, drejtori dhe ekipi i Hunan Willdo u takuan me shumë partnerë biznesi dhe klientë potencialë të Willdo, të gjithë ata që janë të fortë në plehra dhe kimikate. Shtylla do të diskutojë informacionin më të fundit të papërpunuar të tregut dhe do të ndihmojë partnerët tanë të gjejnë një zgjidhje të përshtatshme për të minimizuar kostot dhe për të maksimizuar fitimet, duke zgjeruar tregun së bashku.

Faleminderit të gjithëve që u takuan gjatë CAC Shanghai 2023! Ishte e mrekullueshme që u takuam përsëri dhe ju treguam zgjidhjet tona të qëndrueshme, inovative dhe me kosto efektive për plehrat.

Shihemi heren tjeter!

Për më shumë informacion rreth Hunan Willdo, ju lutemi vizitoni faqen e internetit të Kompanisë në http://www.hnwilldo.com.

图片 1

图片 2

Artikuj që kanë lidhje