Të gjitha kategoritë
ENEN

Projekt i ri për Hunan Willdo Co., Ltd

Views:231 Author: Koha e publikimit: 2020-08-21 Origjina:

Mjedisi i mirë i prodhimit mund t'ju bëjë të shijoni punën tuaj. Ne jemi fabrikë kimike dhe jemi të lirë nga ndotja. Kemi kodër të gjelbër dhe qiell blu përreth.

Zhvillimi i produkteve të shkathëta për nevoja të shumta të klientëve. Ne po planifikojmë të prodhojmë produktin tonë të ri të Plehrave TË TRETSHME TË UJË ME AMINO ACIDE. Punimet civile kanë filluar më 1 korrik 2020, ndërtimi i bazës sime të re prodhuese do të bëhet sapo të përfundojnë punimet civile.

Për të ardhmen, është edhe për magazinën tonë të re të produkteve të kripërave sulfate, kryesisht për pluhur Mangan/Zink/Sulfat bakri dhe grimcuar etj. Mallrat tona konkurrojnë për nga cilësia e produktit, besueshmëria dhe mbi të gjitha shumëllojshmëria. Nëse keni nevojë për produkte ushqimore dhe plehrash, mos ngurroni të kontaktoni me ne. Ne jemi profesionistë në të.


Artikuj që kanë lidhje