Të gjitha kategoritë
ENEN

Pse të zgjidhni na

Views:23 Author: Koha e publikimit: 2022-10-28 Origjina:

Si njëprodhim të lëndëve të para kimike, ne ofrojmë produkte të dedikuara për dhjetëra industri dhe aplikime industriale, duke përfshirë një gamë të gjerë produktesh për kimikatet,ushqim  pleh industritë. Lëndët e para kimike dhe aditivët tanë me cilësi të lartë shitennë më shumë se 20 vende. Aktualisht, ne kryesisht prodhojmë produkte kripe inorganike me një prodhim total mujor prej 5000 mt/muaj,dhe gama e produkteve tona po zgjerohet vazhdimisht. Një nga pikat tona kryesorenmuajin tjetër është sewedo të investoni në një të shkëlqyer Fabrika e përbërësve ushqyese specializuar nëekstrakte botanike.dhe të fillojnë të hyjnë në industrinë e shëndetit të njeriut.

Qëndroni të akorduar!

Artikuj që kanë lidhje