Të gjitha kategoritë
ENEN
Pronari Hunan Willdo Co., Ltd

Unë jam Pillar, themeluesi i Willdo. Që nga viti 2010, unë kam ndihmuar shumë kompani në industrinë e plehrave dhe ushqimeve për të siguruar aditivët kimikë me kosto të ulët dhe me cilësi të lartë. Unë kam qenë shumë herë në SHBA, Kanada, Australi, Azinë Juglindore dhe vende e rajone të tjera për të hetuar dhe hulumtuar tregun vendas. Kam pasur shumë takime të thella me klientët e mi jashtë vendit dhe kam punuar mirë me ta dhe jam bërë miq të vjetër për shumë vite në privat.
Vitet e fundit, ajo që na nevojitet është më shumë mundësi për të treguar kapacitetin tonë të jashtëzakonshëm të prodhimit dhe kanalet e burimeve, si dhe mbështetjen e logjistikës dhe shërbimit pas shitjes. Besoj se me përvojën time dymbëdhjetëvjeçare në eksport, nuk do t'ju bëj të pendoheni që zgjodhët ekipin tonë.

Adresa:

Room1605, Unit 2, Buinding 4, DongWaiTanJiaYuan, Wanbao Road, Furong District, Changsha Hunan

Informacioni i kontaktit:

Tel/WhatsApp/WeChat: 0086-18273146688 / 0086-18874161662

Skype: Liuyh1212

Email: [email mbrojtur] / [email mbrojtur]

Na kontaktoni

Kontaktoni